Opwarmen | Psalmen Project | Creatief en Meerrr

Voor ik start met iets nieuws vind ik het prettig om alvast een beetje in de stemming te komen. Op te warmen dus. Zo ook voor het Psalmen Project.

Dit ging er bij mij aan vooraf
Psalmen boekje uit 1943 met vergeelde bladzijden.

Ik had het geluk een mooi psalmenboekje op de kop te tikken bij de kringloop. Omdat het Psalmen Project in gedachten al geboren was, wist ik direct dat ik dit boekje er bij wilde gaan gebruiken. Ik kan dus echt genieten van het gevoel van dat oude papier, de verkleurde bladzijden en het idee dat dit boekje al een eigen geschiedenis heeft.
Ik bladerde alvast wat door de psalmen heen en bekeek de opmaak. Elke psalm heeft veel ruimte en de verzen staan genummerd onder elkaar.

 

Omdat ik wilde gaan starten met een bijbel bullet besloot ik daaraan alvast te beginnen. De voorkant had allereerst een titel nodig. Ik besloot hiervoor zwart wit te gebruiken en handletterde een kaartje met zwarte fineliner om op de voorkant van mijn bijbel bullet te gebruiken. En ja ik zet bijna overal SUSY DIY op. Is er niet zo’n spreekwoord over gekken en dwazen die overal hun naam op zetten ;).

 

Om ook alvast een start te maken met de binnenkant van mijn bijbel bullet maakte ik een thema pagina. Zoals je ziet wil ik bij mijn eigen verwerkingen ook de hashtag #susypsalmen gebruiken. Maar om het Psalmen Project met anderen te delen gebruik ik #bjpsalmen.

Toen was ik er wel klaar voor om te beginnen met psalm 1.