Over SUSY DIY

DIY is de Engelse afkorting voor Do It Yourself. Een term die perfect bij mij past, aangezien ik na mijn kleutertijd gewoon ben blijven hangen in de Zelluf-Doen-Fase. Op creatief gebied dan, de auto laten repareren besteed ik met liefde uit. Wanneer je op de tag #diy zoekt zie je al snel dat ik niet de enige ben. Zelf dingen maken is helemaal van deze tijd. Van alle tijden eigenlijk. Tijdloos.

Zelf doen, en jezelf ontwikkelen is leuk. Maar het met anderen delen is minstens zo leuk. Omdat je samen verder komt. De kunst van moeilijke dingen leren is deze in heel veel kleine tussenstapjes te verdelen. Dat is wat ik met SUSY DIY wil laten zien. Kleine duidelijke stapjes, om ver te komen. En dan natuurlijk in verschillende richtingen, want eigenlijk is álles leuk.

De creatieve dingen die ik ken zal ik met je delen. Heb jij daarop een aanvulling, of zijn er dingen die je mist? Ik hoor graag van je via het contactformulier. En natuurlijk vind ik het leuk als je me volgt op Social Media, dan houd ik je gelijk op de hoogte van al het nieuws op deze website!