Over deze website

De website susydiy.nl is dé verzamelplek waar je alles van SUSY DIY kunt terugvinden. Op het wereldwijde web strekt SUSY DIY zich uit via verschillende socialmedia kanalen, maar op susydiy.nl komt alles weer samen.

Om deze website vorm te geven maak ik gebruik van WordPress met het thema Verbosa. Alle content is door mijzelf gemaakt en samengesteld tenzij anders aangegeven. Natuurlijk is er voor de inhoud heel veel inspiratie in het verleden opgedaan in boeken en op websites, waarvan de bron niet meer te herleiden is. Bronvermelding zal waar mogelijk altijd genoemd worden.

De meeste foto’s en video’s van SUSY DIY worden gemaakt met een FUJIFILM X-T20 systeemcamera, met de objectieven 16-50 en 50-230. Ook maak ik gebruik van een Canon 400D spiegelreflexcamera met een 1.8 50mm lens. Foto’s worden zo nodig bewerkt met Lightroom 5. Video’s worden bewerkt met Magix Video Deluxe.

Eerlijkheid en transparantie staan voor mij voorop bij het maken en onderhouden van susydiy.nl Alle content is inhoudelijk gebaseerd op mijn ervaring en mening. Je kunt er van uit gaan dat reviews eerlijk tot stand komen en dat ik mijn werkelijke mening over het product deel. Producten en merknamen die in mijn content genoemd worden zijn niet gesponsord tenzij dit expliciet vermeld is. Ook wanneer producten worden toegestuurd voor reviews zal ik deze eerlijk beoordelen.

Wil je een samenwerking aangaan dan hoor ik dit graag! Reageer via contact.