Kom ook handletteren | Workshops & Lessen

Kom ook handletteren!

Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten als je komt handletteren bij SUSY DIY. Wil je zien welke Workshops & Lessen er bij SUSY DIY nog meer zijn? Of het actuele aanbod bekijken? Klik dan op deze link, daar vind je alle informatie op een rij.

Workshop

Een workshop bij SUSY DIY is altijd inclusief materiaal en werkbeschrijving. Je gaat gedurende de workshop aan de slag met het materiaal om er iets creatiefs van te maken. Tijdens de workshop wordt de werkbeschrijving toegelicht, is er gelegenheid voor instructie en het stellen van vragen. Behalve creativiteit staat natuurlijk gezelligheid voorop, dus er is volop gelegenheid voor overleg met medecursisten. Is je product aan het einde van de workshop nog niet af, dan kun je het thuis in alle rust afmaken.

Kijk bij het actuele aanbod voor de workshops die op dit moment worden aangeboden. Mogelijke handletter workshops bij SUSY DIY zijn:

  • Handletteren op kaarten of posters
  • Handletteren op een voorwerp (dienblad, plantenbak, tas, spiegel etc)

Lessen

De Lessen handletteren van SUSY DIY bestaan uit een serie van 6 lessen. Je gaat aan de slag met zes thema’s. Binnen die thema’s werk je met verschillende doelen en technieken. Tijdens de lessen ga je aan de slag met vormgeving van letters en de opmaak van je tekst.

De onderwerpen die in de Lessen handletteren aan bod komen zijn als volgt:

Lessen Handletteren

  1. Lettertypes opbouwen
  2. Verdeling van de tekst
  3. Kaders, banners & doodles
  4. Veeg en vlak schaduw
  5. Brushletters
  6. Achtergrond en kleurgebruik