Workshops & Lessen

Workshop op maat

Wil jij met je eigen vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen een workshop van SUSY DIY volgen? Ter ere van een feestje, of zomaar als leuke activiteit? Neem dan contact op! We bespreken de mogelijkheden en maken een plan op maat. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@susydiy.nl.

Individuele lessen en groepslessen

Bij SUSY DIY kun je ook terecht voor lessen. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik ook les geef. En hoewel ik geen atelier of werkplaats heb vind ik creatieve les geven een van de leukste dingen die bestaat. Daarom bied ik les aan bij jou thuis! De lessen kun je individueel volgen of verzamel een groepje en volg de lessen samen!

De lessen zijn exclusief materiaal, zodat je je eigen materiaal kunt kiezen en gebruiken. Je kunt kiezen om iets nieuws te leren, vanaf het begin. Of je steekt in op je eigen niveau om te oefenen met een specifiek doel. 
De lessen mogen ook gevolgd worden door kinderen vanaf 12 jaar, laat bij het aanmelden alvast weten de lessen door kinderen gevolgd zullen worden.

Welke creatieve lessen kun je volgen bij SUSY DIY
– Schetsen en tekenen
– Schilderen met acrylverf
– Schilderen met aquarelverf
– Bijbel journaling
– Mixed Media art
– Haken
– Breien
– Sieraden maken

Wil je je graag aanmelden of heb je nog vragen, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@susydiy.nl.

Les tarieven 2019

Er kan per les worden afgesproken en betaald. Wil je vooraf 10 lessen kopen, dan is de 10e les gratis.  

Individuele les, 30 minuten €20,-*
Individuele les, 60 minuten €35,-*
Groepsles 2-5 personen, 60 minuten €20,- per persoon*
Groepsles 6-10 personen, 60 minuten €15,- per persoon*

*Tarieven zijn exclusief materiaal en reiskosten (20 ct/km vanaf Mariënberg)