Blog 3 | Ontdek de artiest in jou

In april was ik aanwezig bij een hele toffe releaseparty. Met een auto vol dames togen we naar Amersfoort waar het boek en werkboek van Els Hartog en Ilse Kleijer werd gepresenteerd. ‘Ontdek de arties in jou’ heet het boek, en je leest er alles over op deze website! Els (schrijfster) en Ilse (illustrator) combineren met hun boek diepgang en creativiteit, waarbij de lezer wordt aangemoedigd om zelf in actie te komen en creatief aan de slag te gaan. Daar kan ik alleen al heel blij van worden natuurlijk.

Dat ik er met zulke leuke meiden heen ging, en dat we het achteraf nog combineerden met een hapje eten bij Daphe in de kas (aanrader), maakte de pret nog groter. Het leek wel een kinderfeestje.

De releaseparty werd goed bezocht en met een zaal vol creatievelingen gingen we al snel aan de slag. Een goodiebag met materiaal en een instructiefilmpje op het scherm waren de basis voor een toffe workshop. We gingen aan de slag met muziekpapier en aquarelverf, we handletterden en lijstten het geheel in met behulp van een borduurring. Tussendoor snuffelden we rond bij verschillende kraampjes en genoten we van koffie en lekkers.

Geïnspireerd door deze workshop ging ik ook thuis aan de slag met een borduurring. Klik hieronder om te zien hoe ik dat heb aangepakt, zodat je er zelf ook mee aan de slag kunt gaan.

Lijst zelf ook je werk in met een borduurring

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek van Els & Ilse en wil je deze bestellen? Via hun website kan dat!

 

 

 

NB: Dit bericht is niet gesponsord, maar ontstaan uit enthousiasme ;).