Blog 1 | De website is online

Als je dit leest, dan weet je het allang. De website www.susydiy.nl is online. Inmiddels loopt dat ook op rolletjes. Wie met mij heeft afgeteld de laatste week voor de lancering die zal wel gemerkt hebben dat het de eerste twee dagen gelijk mis ging door een gevalletje eigen schuld dikke bult van mijn kant. Gelukkig waren er knappe koppen die mijn rotzooi konden opruimen en mijn bult is weer verdwenen.

Susy Diy OnlineWat er aan vooraf ging

SUSY DIY kwam niet uit de lucht vallen. Het was eind 2017 toen ik de knoop doorhakte om wat meer te doen met mijn creatieve freubelarij. Vanaf dat moment kluste ik op zolder en kreeg al mijn crea zooi daar een plekje. De website moest worden ontworpen en gemaakt, ja ook door moi. Mijn creatieve ideeën hadden wat structuur nodig en natuurlijk moesten er teksten worden geschreven en foto’s worden gemaakt. Met inspiratie aan overvloed ging ik aan de slag en stuk voor stuk vlogen de maanden voorbij. Een moment kiezen om online te gaan vond ik lastig. Want hoe langer ik bezig was, hoe meer ik ‘af’ wilde hebben voor de deadline.

En toen stond de datum

Uiteindelijk bedacht ik me dat de deadline niet bepaald een ‘dead’line moest zijn. De lancering zou pas het begin zijn en online zou ik de website juist gaan vullen. Ik prikte een datum en nam mezelf voor om alleen de basis er op te zetten en deze later uit te gaan werken.

Terwijl ik alvast popel om deze website aan te vullen met de wat uitdagendere werkjes, richt ik me dus eerst op de hele basis. Zodat uiteindelijk -tegen de tijd dat ik ingewikkelde projecten en eigen patronen ga delen- alles voor iedereen te maken is. En van alle tussenstapjes tutorials te vinden zijn. Ik hoop dat dat jij als lezer dat proces met mij wilt volgen! En van al het andere extra’s waar ik mee bezig ben houd ik je via deze blog op de hoogte!