Over mij

Mijn naam is Susanne. Je begrijpt dus wel dat Susy daarvan is afgeleid. In het dagelijks leven draag ik vaker de bijnaam Suus, en het meest hoor ik ‘mama’ of ‘ja maar mama’. Ik ben in 1984 in het Gooi geboren en opgegroeid in Flevoland. In Utrecht studeerde ik Oefentherapie Cesar en Kinderoefentherapie en woonde ik tot 2010, daarna ben ik neergestreken in een klein gehuchtje in Overijssel.

Sinds 2005 ben ik de vrouw van mijn grote liefde en beste maatje, Bas. In 2008 en 2010 hadden wij het geluk ouders te worden van onze dochters Esther en Sarah.

Creatief was ik altijd al. Vele boeken en internetpagina’s heb ik verslonden op zoek naar kennis of vaardigheden, want zelf leren en doen vind ik het allerleukst. Na enkele jaren in de paramedische zorg gewerkt te hebben -waar ik gelukkig al heel wat creativiteit kwijt kon- heb ik in 2015 mijn praktijk verkocht. Er volgde veel ‘quality time’ met mijn gezin (onbetaalbaar) en een tijd om na te denken wat ik met mijn toekomst wilde gaan doen. In 2017 heb ik de knoop doorgehakt om te starten met het opbouwen van SUSY DIY. Een creatief platform opzetten, foto’s en video’s maken, tutorials bedenken en uitwerken, handwerken, tekenen en schilderen, zelfstandig ondernemen.. Ik kan me geen leukere manier bedenken om werktijd in te vullen.

“Maak jij eens een foto, dan doe ik net of ik het normaal vind om tussen het riet te haken.”

Behalve mijn passie voor creativiteit hou ik ook van de volgende dingen (in willekeurige volgorde): campervakanties met mijn gezin, kroelen met onze honden (labradoodle en toypoedeltje), dr. Martens (yep, quilty pleasure), kopjes koffie met manlief bij de houtkachel, dwarsfluiten (het liefst als ik alleen ben), meidenavondjes met mijn dochters, bijbeljournalen als stille tijd, sjaals in alle vormen en bijna alle kleuren, bijkletsen met vriendinnen en familie, boeken lezen, ritjes achterop de motor van mijn lief, thee met lekkers en gesprekjes als de meiden uit school komen.

Eén reactie

  1. Annet de Boer

    Je site ziet er erg professioneel uit Susanne. Ook gemakkelijk te gebruiken als je iets zoekt. Prachtig je bijbeltekeningen. Ik ga zeker een poging wagen om te haken. Lijkt me leuk en met jouw instukties gaat dat zeker lukken. Succes verder met je site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *